Pliante real,-
31 mai 2016
Motive de bucurie spot video real, iunie 2016
3 iunie 2016
Sterge filtre (Arată toate)

Website MMC Rent a car

Tinerețea are avantajele ei atunci când vorbim de adaptabilitate și deschidere către nou.

Nou înseamnă azi, iar o companie de succes știe că promovarea este unul dintre punctele cheie ale reușitei pe termen lung. Așa gândește și unul dintre antreprenorii care mizează pe un segment în plină dezvoltare, serviciul de închiriere mașini.

Și da, închirierile de mașini au un nou operator cu servicii de excepție în Cluj-Napoca.

Provocarea pentru noi a început în momentul în care clientul a apelat la serviciile West Zebra pentru promovare pe Google.

Proiectul a demarat ușor, dar după primele campanii realizate am observant că rata de respingere a actualului website al clientului a fost destul de ridicată. Lucru care ne-a determinat să încercăm o abordare mai friendly, mai simplă, dar în același timp mai concentrată asupra informațiilor și a ușurinței în utilizare.

Rezultatul a fost unul cât se poate de mulțumitor pentru cele două părți implicate dar, mai mult, pentru utilizatorii care au început să aibă o interacțiune net superioară cu prezența online a MMC Rent a car, Cluj-Napoca.

Conceptul online, personalizat pentru MMC Rent a car, Cluj-Napoca cuprinde un website adaptive cu modul de rezervări, plata cu card, plăți cu bitcoin.