Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
Totul pentru gust! Cu real,-
26 august 2014
Oșenii iubesc realul – campanie reinforcing real,-
13 septembrie 2014
Sterge filtre (Arată toate)

Website Ingenius Expert

Domeniul contabil nu mai e demult un lung șir de socoteli indescifrabile. Dezvoltarea globală, cerințele și pretențiile tot mai mari pe piața de consum, au transformat contabilul tradițional în expert și a creat noi principii și domenii de abordare pe piața de profil.

Azi, unei companii axate pe servicii financiare nu îi mai ajung doar hârtia, creionul şi un creier inteligent. Are nevoie şi de adaptabilitate, viziune, soluţii rapide şi revoluţionare cum ar fi soluţiile cloud. Şi o carte de vizită online pe măsura serviciilor pe care le oferă.

West Zebra a avut sarcina să pună în valoare activitatea şi profesionalismul unei astfel de companii care, odată cu lărgirea echipei a simţit şi nevoia de comunicare modernă prin intermediul platformei online (site + fb), construită de noi. Noua strategie vine în sprijinul echipei de vânzări care are un target îndrăzneţ pentru 2015. Ingenius Expert abordează o tactică agresivă pentru creşterea cotei de piaţă şi a numărului de clienţi în diferite domenii de activitate. Va invităm să navigaţi şi să descoperiţi universul experţilor contabili, locul unde întotdeauna veţi avea un răspuns şi o rezolvare la o problemă financiară: www.ingeniusexpert.ro.