Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
Website Jasz Plaszt RO
25 iulie 2016
Pliant Jasz-Plaszt
23 iulie 2017
Sterge filtre (Arată toate)

Website Darian DRS SA

Portofoliul West Zebra a fost completat în decursul anului 2017 de una dintre cele mai puternice voci pe segmentul de evaluare și consultanță în business, Grupul DARIAN DRS SA. Echipa noastră se ocupă în acest moment de partea de rebranding și strategie online a grupului.

O notă pentru DARIAN ar putea fi egală cu punctajul oferit adevăraților performeri. DARIAN face parte dintre acei clienții care oferă nu doar plăcerea de a lucra cu un brand de calibru, ci și o lecție despre ce înseamnă adevăratul profesionalism într-o echipă mare, valori, misiune și susținerea performanței la cel mai înalt nivel.

Pentru informații complete și soluții eficiente în business accesați noul website DARIAN: www.darian.ro.

DARIAN DRS este una dintre companiile de top din România specializată în evaluare și consultanță națională și internațională, cu soluții complete pentru companii în domeniul evaluărilor, al fiscalităţii şi auditului, restructurări și achiziţii de companii, consultanţă în management, precum şi consultanţă în construcţii şi atragerea de fonduri europene.