Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
Tiger Amira – website dedicat, 2014.
26 martie 2014
Aventura K9…
14 aprilie 2014
Sterge filtre (Arată toate)

Campania națională 360 Cita, România

Cita România: animație, site, tricouri, stikere, tombolă, facebook, google, câștigători.

CITA, maimuțica poznașă care și-a făcut intrarea zgomotos de “rontzăitor” în viața adolescenților a devenit lider și în front office-ul West Zebra, din momentul în care am testat produsul și am realizat primul proiect: spotul CITA.

Proiectul era rezultatul cercetărilor pe piața snacksurilor și ronțăielilor din România care avea nevoie de ceva inedit, cu priză la adolescenți, și o propunere vandabilă pentru client.

Astfel s-a născut, conceptul CITA 360 România.

Dă vina pe CITA...

Insite-ul campaniei – să găsim pe cineva pe care să poți da vina atunci când ai chef de năzbâtii nevinovate – noi am descoperit-o pe CITA, maimuța care te scoate din încurcătură.

În urma cercetării de piață am conturat următoarea poziționare – nevoia partenerului de năzbâtii... :) Pe această bază am creionat un story board pentru animație, ca primă etapă, care a devenit ulterior centrul website-ului, un site care miza pe interactivitate și prin care uitilizatorul putea sa își facă singur tricoul - o altă etapă din proiectul CITA 360.

Maimuța ia vina asupra ei și așa ajungem la: CITA TE m o bi li zea ză, - concursul în cadrul căruia participanții au avut șansa să câștige unul dintre cele 5 SAMUSUNG-URI Galaxy S5, dar și multe tricouri CITA. Produsul a fost lansat cu succes, iar vânzările au urcat cu 20% de procente în urma campaniei.