Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Să fie roșie! „Roșia de Dolj” – Film de prezentare Centrul de colectre Dolj

Acum ai motive pe bune să îți faci cumpărăturile la real,-
20 iulie 2015
Website Retail House
15 august 2015
Sterge filtre (Arată toate)

Să fie roșie! „Roșia de Dolj” – Film de prezentare Centrul de colectre Dolj

Roșia de Dolj și Centrul Legumondo DOLJ. Două proiecte, un singur scop: lansarea şi promovarea celui mai mare centru de colectare de legume româneşti - direct de la producător - şi a Roşiei de Dolj, vedetă legumelor doljene.

Un proiect extrem de ambiţios cu o logistică şi un concept de macro business, cu impact direct la nivel naţional. Pentru acest proiect, West Zebra a creeat partea de naming, branding, indentitate vizuală şi spotul de prezentare al Centrului.

Despre Centrul Legumondo DOLJ: Centrul Legumondo DOLJ înseamnă 100 de agricultori doljeni, care prin intermediul Asociaţiei îşi dezvoltă cultura de legume, fiind ajutaţi de altfel să facă cunoscut în întreagă ţară şi produsul cu care se mândresc atât de mult: ”ROŞIA DE DOLJ”, roşia românească pe care o cultivă local de peste 100 de ani. Centrul Legumondo DOLJ scrie deja povestea de succes a colectării legumelor româneşti de prima calitate, în cei mai moderni termeni agricoli. Şi o face alături de cei mai buni profesionişti în domeniu, legumicultorii locali şi un antreprenor cu viziune modernă pe segmentul agricol românesc. Ineditul în acest proces de colectare este faptul că legumele aduse la Centrul Legumondo vor ajunge la consumator într-un interval de 24 de ore, procesul de colectare, etichetare, ambalare fiind realizat după un protocol bine definit de antreprenor - pe normele de calitate internaţionale - şi aprobat de hypermarketurile partenere.

Roșia de Dolj Povestea Roşiei de Dolj începe pe pământ doljean, cu peste 100 de ani în urmă. Roşia românească primeşte în 2015 girul unei echipe antreprenoriale, care decide să trasforme roşia doljeană tradiţională în Roşia de Dolj - brand românesc. Pentru dezvoltarea acestui brand, West Zebra a realizat întreg conceptul de naming, branding, poziţionare pe piaţă, studiu de marketing, clip de prezentare.

Roşia de Dolj are cei mai buni profesionişti: o întreagă echipă de specialişti pe parte de logistică şi marketing şi o alta pe teren, acolo unde se naşte şi creşte roşia autentică românească.