Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Rebranding Șeminee Tosca

Oșenii iubesc realul – campanie reinforcing real,-
13 septembrie 2014
real,- îți dă idei
12 februarie 2015
Sterge filtre (Arată toate)

Rebranding Șeminee Tosca

Șeminee Tosca a apelat la serviciile West Zebra pentru un refresh complet de imagine care să fie în concordanţă cu produsele pe care le construieşte pentru clienţii săi.

Noua poziţionare pe piaţa de profil trebuia să reflecte o comunicare directă într-un concept de marketing actualizat şi expresiv.

Am realizat astfel, un refresh complet de imagine şi am lucrat la partea de branding. Reactualizarea grafică a însemnat pentru client, regândirea platformei de brand. Aspect care a condus la o identitate vizuală diferită, dar care să definească esenţa business-ului: consultanţă strategică, un logo nou care să întărească în fapt, naming-ul, stationary set, analiză şi concept car brand. Aceste instrumente de comunicare adaptate la nevoia de azi a clientului, au susţinut şi ultima parte de rebranding: website-ul.

Astfel, povestea şemineului cu întreaga sa încărcătură utilitară, spirituală şi funcţional estetică, am "ilustrat-o" într-o platformă online dedicată. Fiind şi cea mai complexă componentă a repozitionarii TOSCA pe piaţă, echipa WZ a vizitat "atelierul" șemineelor Tosca, a luat notiţe şi s-a apucat de treabă: documentare, şedinţă foto, ceaiuri calde, poveşti la gura şemineului, stocare date, descărcare imagini, editare imagini, editare text, meeting-uri, retuşuri, etc. La final, livrare "pachet" către client.

Rezultat: concept modern şi atractiv, navigare uşoară în paginile website-uli, vizualizare rapidă a produselor, informaţii şi noutăţi la îndemână.

Concluzie: Clientul, mulţumit şi conectat direct la dorinţele clienţilor săi, clienţii Tosca mai aproape de şemineul mult visat, echipa West Zebra încântată.