Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

real,- îți dă idei

Rebranding Șeminee Tosca
15 noiembrie 2014
Pliant real,- și ședință foto: Urban trend, noua colecție real,-
17 martie 2015
Sterge filtre (Arată toate)

real,- îți dă idei

Ce să gătesc azi? Iată o întrebare care, în cadrul Hypermarket real,- şi-a găsit răspunsul.

Echipa West Zebra a avut sarcina de a găsi şi implementa un concept simplu şi eficient la cerinţa clientului - Hypermarket real,- care a dorit o abordare directă în prezentarea ofertelor din secţiunea food, mai exact un spot complet, nu doar un carton animat, prin care să integreze mai eficient diferite produse promovate.

Pornind de la binecunoscuta întrebare - "ce mai gătim azi" - mereu pe buzele şi în gândul oamenilor, ne-am gândit la un spot prin care să prezentăm clienţilor real,- produsele care îi pot ajuta zilnic la coşul de cumpărături.

Ca strategie de abordare am ales ideea de poveste, pe care am dezvoltat-o şi adaptat-o vizual şi audio pentru nevoia clientului care trece pragul hypermarketului. Astfel că, pentru clienţii real,- întrebarea integrată în spot îşi schimbă statutul de element cotidian, sâcâitor şi devine un concept la îndemână.

Spotul are un singur personaj, feminin, care în câteva secunde reuşeşte să rezolve una dintre cele mai mari provocări zilnice.

Întrebarea firească devine gând şi, odată cu identificarea brandului binecunoscut (real,-) apare şi ideea. Ideea ajutată de oferta real,- care rezolvă, rapid şi eficient, orice problemă din bucătărie.

Acum totul e mult mai simplu, pentru că real,- te ajută să îți eficientizezi timpul.