Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
Website Retail House
15 august 2015
Fii creativ și activ! Înscrie-te în programul de sprijin al producătorilor locali inițiat de real,-
2 noiembrie 2015
Sterge filtre (Arată toate)

real,- Arad 7 ani

Pentru evenimentul dedicat sărbătoririi a 7 ani de Real,- Arad am gândit un concept colorat și atractiv.

Conceptul a fost implementat printr-o campanie integrată care a cuprins toate mediile, de la flayere, outdoor, instore, taloane tombolă, urnă cu premii, materiale pentru scenă, spot radio, spot tv și organizarea propriu-zisă a evenimentului "real,- Arad 7 ani", implicit organizarea concertului susținut de ANTONIA - invitata specială a celor de la REAL - care avea să marcheze, în avans (pe 21 noiembrie 2015) cei 7 ani de real,- în Arad (sărbătoriți și pe 7 decembrie).

Proiectul "Antonia 360", cum l-am denumit în atelierul de creație, este unul dintre acele proiecte wOw la care toată lumea s-a înghesuit să participe. De ce? Pentru că trăirea e intensă, emoția la superlativ, implicarea 100%, rezultatul - locuri în primul rând, fotografii în culise, emoții, emoții pentru reușita evenimentului și super distracție. Pe scurt, proiectul a implicat toată energia echipei WZ, iar rezultatul vi-l prezentăm aici...

Să nu uităm însă și de câștigătorii tombolei "real,- Arad 7 ani", care au plecat acasă cu ce le-a surâs norocul: TV, frigider, sistem audio, expresor cafea, aspirator, storcător de fructe, grătar electric.