Pliant Agrisorg
30 mai 2016
Website MMC Rent a car
31 mai 2016
Sterge filtre (Arată toate)

Pliante real,-

Conceptul de ofertă pliant rămâne de actualitate, deși este una dintre vechile metode de promovare a retailerilor.

Asta deoarece clienții marilor lanțuri de magazine își doresc, în continuare, să răsfoiască pliantele care le aduc oferte și reduceri și o oarecare nostalgie, credem noi. Iar de cealaltă parte, retailerii îl preferă ca element de promovare pe scară largă fără costuri exorbitante, dar și pentru faptul că mesajul și perioadele de oferte sunt mai ușor de receptat.

Ca agenție de advertising rolul nostru este acela de a realiza, de fiecare dată, un concept explicit și atractiv. Ne pliem așadar pe ofertele clientului și realizăm partea de vizual în concordață cu ofertele curente pe care retailerul dorește să le promoveze.

Realizarea unui pliant de ofertă este variabilă ca timp de lucru și execuție. Uneori, în realizarea unui astfel de pliant se regăsește o întreagă echipă de oameni, parte dintre ei outsideri: agenție de modele, vestimentație, machiaj, coafură, etc. Alteori, echipa de design rămâne singura făuritoare a conceptului, pe baza fotografiilor de produs realizate de agenție, responsabilă întotdeauna și de găsirea conceptului și a imaginii perfecte pentru coperta pliantului. Muncă în echipă, research, inspirație, talent...