Pliant real,- și ședință foto 2016: Urban trend Noua colecție real,-

Website Hotel Class, Oradea
4 martie 2016
Prezentare corporate KSC Transport
30 mai 2016
Sterge filtre (Arată toate)

Pliant real,- și ședință foto 2016: Urban trend Noua colecție real,-

„Urban trend” este noua colecţie de vestimentaţie primăvară/vară 2016, lansată în cadrul real,- colecţie pe care Hypermarketul a dorit să o poziţioneze într-un concept de modă apelând la un design de revistă şi o abordare generală fashion.

Clientul nostru a ales să meragă pe aceeași idee de promovare fashion, la fel ca în 2015. Cu accent pe trend şi imagine, noul pliant REAL fashion a prins contur cu ajutoare de nădejde și o echipă implicată.

Catalogul fashion 2016 a generat o nouă „isterie” de lucru în rândul colegilor West Zebra, așa că toată lumea s-a cerut mobilizată pentru un așa proiect fain:

  • am avut parte de un nou training la minut (o şedinţă de vreo alte 2 ore, similară cu cea din 2015)
  • am făcut o nouă sesiune foto profesională.
  • și am avut parte de o nouă şedinţă de lucru în studio; o partidă funny de setări a aparaturii foto cu lumini, unghiuri de abordare, aranjare, rearanjarea modelelor, a vestimentațiilor, shooting, retuş machiaj, pizza (sau catering... nici nu mai știm :) - retuş machiaj, susținere morală a celor "obligați" să suporte căldura luminilor foto, etc.

La final de zi: oameni mulțumiți și puțin obosiți, dar mândri de realizări.

Echipa real,- prezentă și de această dată în culise, ne-a susținut și încurajat pe tot parcursul actului creativ (nu putem decât să le mulțumim, încă odată).