Campania prețurilor dulci.
23 aprilie 2014
Skiland, un website la cota 1.400
25 iunie 2014
Sterge filtre (Arată toate)

Photo shooting la 1.450 m:

La o altitudine de aproape 1.500 de m, în inima Staţiunii Muntele Băişorii, judeţul Cluj, întâlneşti aerul curat de munte, frumuseţea locurilor şi Pensiunea Skiland. Un tărâm al relaxării unde simplitatea şi confortul trăiesc în armonie deplină.

Pentru a putea să transpunem pe web întreg ansamblul pensiunii ne-am deplasat acolo într-un weekend de lucru/distracţie, cum stă bine oricărui proiect care începe cu setup-ul de lumini în lobby şi se termină în cramă...

Pentru proiectul fotografic am avut nevoie de haine groase, de aparatură şi echipa de lucru, dar şi de vreme bună. Le-am avut pe toate. Proiectul Skiland putea începe. Ajunşi la destinaţie am descoperit Pensiunea Skiland, gradioasă prin arhitectură şi inedită prin alegerea îmbinării stilului rustic cu cel clasic într-o formulă îndrăzneaţă şi de efect. Photo shooting-ul s-a concretizat printr-o hartă imagistică a ansamblului arhitectural Skiland, al dotărilor şi serviciilor, nu puţine la număr. Ne-au interesat în mod deosebit atmosfera şi detaliile. Iar un aspect important pentru noi, a fost surprinderea a ceea ce căutăm de fapt la un astfel de loc: degajarea, relaxarea şi mulţumirea turistului. Pentru acest proiect, modele care ne-au ajutat la realizarea fotografiilor au fost Ștefi, Raluca, Livia şi Oli, de la mic la mare:), o familie extrem de frumoasă şi rezistenţă la “stresul” unei şedinţe foto de 7/8 ore pe zi. Cât de mult am muncit şi ce colaboratori minunaţi am avut - inclusiv clienţi şi angajaţi ai pensiunii – se poate vedea în galeria foto ataşată.

Între arhaic şi modernitate În periplul nostru fotografic am surprins întregul interior/exterior al Pensiunii Skiland: restaurantul - cu specific tradiţional, care are o capacitate de 60 locuri; cramă în stil rustic - cu o capacitate de 48 locuri; sala de conferinţă; sala de jocuri – care îi ţine ocupaţi şi pe cei de 2 ani şi pe cei de 60:); centrul SPA – care are piscină cu hidromasaj, două minipiscine cu hidro-aeromasaj, saună finlandeză, saună uscată cu infraroşu, zona de relaxare; terasă exterioară - cu o capacitate de 30 locuri; filigoria - cu o capacitate de 80 locuri şi zona de parcare. Nu am ratat nici panorama extraordinară care încânta privirea din orice zona a cabanei ai privi. Minunat a fost şi focul de tabăra pregătit de gazde, iar vinul fiert nelipsit în astfel de situaţii a completat seară cu iz arhaic şi veselia turiştilor.

Cu ce am rămas în minte după prima zi petrecută la Pensiunea Skiland? O ofertă şi servicii de excepţie, bucate gustoase, ospitalitatea întâlnită. Şi încă ceva. Faptul că lângă focul de tabără, te-ai simţit mai aproape de liniştea cerului. Frumuseţea locului şi stelele care lucesc cu putere la 1.500 m fac dintr-un weekend oarecare, un sejur unde stelele confortului şi ospitalităţii se armonizează cu cele ale naturii şi te cheamă înapoi cu prima ocazie. Pensiunea Skiland merită încercată cu toate frumuseţile sale.