Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
Ședință foto PET/CT
26 septembrie 2013
Cartier Prima 8 ani
13 octombrie 2013
Sterge filtre (Arată toate)

Website Astoria, Oradea

O recentă experienţă (remember 2013) pentru echipa West Zebra a fost şi realizarea noului website al Hotelului Astoria, Oradea. În execuţia lui am pornit de la câteva aspecte ce guvernează lumea internaută şi mediul socio-profesional la început de toamnă 2013.

Pe scurt, ştim că lumea petrece din ce în ce mai mult timp pe telefoanele mobile. Că şi oameni de marketing şi publicitate trebuie să înţelegem acest tip nou de consumatori şi să le livrăm conţinut relevant. Aşa că site-ul Astoria, Oradea am încercat să îl concepem într-o formulă cât mai prietenoasă şi uşor de utilizat şi pentru telefoane/tablete, nu doar pentru calculatoare. Elementul diferenţiator, în cazul nostru, a fost alegerea şi folosirea de imagini full screen pentru a sublinia grandoarea locaţiei şi aspectul ei luxury. Acest lucru se vede încă de la primul impact vizual - pe home page-ul siteului am folosit un panoramic al recepţiei pentru a introduce cât mai bine utilizatorul, potenţialul client, în atmosfera hotelului. Site-ul este adaptat şi ajustat cerinţelor actuale ale pieţei hoteliere (concept 2013), este vizibil, clar în explicaţii şi exemplificări, fiind susţinut de imaginile profesioniste realizate de noi în cadrul unei sesiuni foto.