Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Hotel Astoria, Oradea – Ședință foto

Agriro fresh – spot video
13 martie 2013
Ședință foto PET/CT
26 septembrie 2013
Sterge filtre (Arată toate)

Hotel Astoria, Oradea – Ședință foto

Renovat în 2013, Hotel Astoria (Palatul Sztarill) - Oradea și-a redeschis porţile, la vremea respectivă, cu o imagine nouă care pendulează între istorie şi prezent.

West Zebra (WZ) a surprins într-o sesiune foto plină de acțiune, esenţa care defineşte noul look al clădirii ridicate la început de secol XX: un hotel de patru stele pregătit să onoreze şi cele mai exigente gusturi. Colegii de “platou” în realizarea fotografiilor - menite să ilustreze şi noul website al hotelului - www.astoriaoradea.ro - au fost trei dintre manechinele Graziela Model Agency. Într-o atmosferă degajată, modelele, fotografii, dar şi ajutoarele din interiorul Hotelului Astoria au format o echipă de nota zece, lucru care se vede şi în imaginile realizate. În demersul fotografic, echipa Zebrelor a căutat să evidenţieze exact ceea ce doresc să transmită reprezentanţii Hotelului Astoria anume, atenţia şi atitudinea profesionistă faţă de clienţii săi. Pornind de la prezenţa umană, că factor definitoriu în dialogul pe care Hotelul îl doreşte în circuitul turistic şi cultural local, am construit din imagini, o nouă carte de vizită a locaţiei. În acest sens am evidenţiat elementele definitorii ale stilului arhitectural, detaliile şi camerele modernizate care îmbină confortul zilelor noastre cu imaginea Secessionului.

Cei care vor trece pragul Hotelului Astoria vor beneficia, pe lângă confort şi promptitudine, şi de o lecţie vizuală de istorie arhitecturală. Hotelul Astoria redă astfel strălucirea unei locaţii cu un rol bine stabilit, o clădire impozantă, cu istorie pe măsură, destinată celor care vor un plus de excelenţă în viaţa lor.

Scurt istoric - Pe lista clădirilor construite în stil Secession la începutul secolului al XX-lea se înscrie şi palatul Sztarill (actualul Hotel Astoria, Oradea) - realizat în 1902 de Sztarill Ferencz - renumit şi pentru cafenea EMKE, locul de întâlnire al multor personalităţi culturale ale urbei. Construcţia are un parter înalt, cu două etaje ieşite în consolă. Ferestrele de la mezanin și majoritatea golurilor de la etaje sunt trilobate. Palatul, destinat inițial locuințelor, a fost transformat în hotel în anii' 30, tot atunci preluând şi denumirea de Hotelul Astoria. Acesta a funcţionat doar câţiva ani, pentru că după cel de-al doilea război mondial a fost închis, încăperile de la etaj fiind redestinate locuinţelor. Spaţiile cafenelei EMKE au fost folosite mai întâi pentru nevoile unui magazin de mercerie, devenind ulterior spaţiu expoziţional. În anul 1975 Hotelul Astoria s-a redeschis, dar mobilierul original, realizat în stil secession nu a fost păstrat. Azi, întreaga imagine secession a fost reînviată şi adaptată contemporanului.