Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Fisiokinlab – un nou concept în reabilitare și înfrumusețare

Before and after… Agriro
15 ianuarie 2014
Tiger Amira – website dedicat, 2014.
26 martie 2014
Sterge filtre (Arată toate)

Fisiokinlab – un nou concept în reabilitare și înfrumusețare

Un concept născut în Italia, bazat pe o metodă revoluţionară în practica kinetoterapeutică, a fost lansat și la Oradea.

Conceptul Fisiokinlab, dedicat domeniului de reabilitare sportivă a fost lansat la Hotel Ramada de unul dintre cei mai de seamă specialişti în domeniu, Prof. Dott. Francesco Maria Calarco, personalitate recunoscută şi apreciată la nivel european. Evenimentul s-a adresat profesioniştilor în sport, reabilitare şi înfrumuseţare, care au fost invitaţi să descopere o metodă superioară şi mult mai rapidă de reabilitare în practică sportivă şi abordare estetică pe segmentul beauty.

Conceptul Fisiokinlab a primit deja aprecierea lumii ştiinţifice internaţionale, iar acum îi cucereşte pe cei care încearcă, la propriu, metodă reabilitării Prof. Calarco. Cei prezenţi la lansarea Fisiokinlab în Oradea şi România au avut parte de o sesiune teoretică şi o prezentare pe larg a apărăturilor, a gelurilor şi cremelor utilizate şi a benzilor speciale pe care Dott. Calarco şi echipa să le folosesc în cadrul terapiilor. Beneficiarii acestui concept, sportivi şi toţi cei preocupaţi de sănătatea şi frumuseţea lor au acum la dispoziţie, la Oradea, o metodă inedită în reabilitare sportivă şi segmentul beauty, într-un cadrul profesional şi modern. Fisiokinlab anunţă o era revoluţionară în direcţia reabilitării şi a frumuseţii, prelungite dincolo de vârstă biologică.

Despre conceptul Fisiokinlab și metoda Calarco: Sport, reabilitare, înfrumuseţare. Trei cuvinte care reprezintă conceptul Fisiokinlab, într-un istoric de succes, semnat de Prof. Dott. Francesco Maria Calarco care se doreşte aplicat şi în România, în sistem de franciză. Ideea conceputului Fisiokinlab i-a venit profesorului Calarco în 2010, după studiul metodei cu bandă coreana de tip Kinesio şi sute de ore petrecute că instructor. În baza studiului teoretic şi al practicii, Dott. Calarco a proiectat astfel KCM – Metodă Kinesio Calarco – un protocol de reabilitare care a fost primit favorabil în lumea ştiinţifică. Astăzi, metodă să a ajuns subiect de doctorat la UNEFS, o prestigioasă universitate publică din Bucureşti. Totodată, metoda Calarco a atras numeroase cereri privind tratamentele, serviciile şi produsele de nivel profesional drept urmare, acesta a creeat un sistem de franciză cu servicii disponibile şi operaţionale pentru întreprinzători din toate regiunile ţării (Italia) şi din străinătate.

Metoda KCM reprezintă un protocol de reabilitare cu un calup de componente şi domenii de aplicare, concretizate şi în numeroasele cursuri susţinute şi acreditate de către Prof. Calarco.

Lansarea oficială a conceptului Fisiokinlab la Oradea a fost un succes. Oaspeţii, atât cei din urbea de pe Cris, cât şi specialişti în domeniu sosiţi din Italia sau Bucureşti, au putut interacţiona şi discuta liber pe baza metodei Prof. Calarco. Alături de echipa să, protagonistul conceptului le-a oferit celor prezenţi o baza teoretică a muncii sale susţinută de imagini reprezentative şi rezultatele excepţionale înregistrate până acum. Derulat într-o notă elegantă şi caldă – prin prezenţa liniei melodice semnate de Cvartetul Varadinum – întâlnirea a avut toate ingredientele unei reuşite: lansarea propriuzisa Fisiokinlab; prezentarea metodei KCM; prezentarea aparaturii pentru reabilitare Medisport; prezentare aparatură pentru estetică Medisport. Prezentarea apărăturilor şi a metodelor aplicate pe segmentele vizate a fost realizată cu ajutorul modelelor Graziela Model Agency.

Întregul concept de organizare al evenimentului a fost realizat de echipa West Zebra: invitaţiile şi mapele de prezentare: copywriting/fotografie; concept grafic, coordonare eveniment, asistenţă foto-video pe parcursul întregii seri.