Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Film de prezentare Agriro Fresh

Pliant real,- și ședință foto: Urban trend, noua colecție real,-
17 martie 2015
Prinde ofertele de paște 2015 spot video real,-
8 aprilie 2015
Sterge filtre (Arată toate)

Film de prezentare Agriro Fresh

Unul dintre primele filme de prezentare realizate de West Zebra (prin 2013) l-am dedicat plantelor Agriro Fresh.

... E verde, e full HD şi, este povestea plantelor eco crescute în Bihor, care azi sunt parte importantă a mic dejunului, prânzului, sau cinei familiilor din întreagă ţară. La momentul respectiv echipa de teren :) a WZ a surprins procesul complex de creştere, selecţie, ambalare şi transportare a ceea ce noi numim plantele minune din bucătărie, plantele aromatice care pun sănătate în farfurie şi dau savoare preparatelor culinare.

Proiectul vorbeşte despre plantele aromatice şi salatele proaspete regăsite pe piaţă, la nivel naţional, sub sigla Agriro.

Remember 2013:

West Zebra a reuşit să stea la taifas cu plantele aromatice şi a luat chiar un “instantaneu” video din grădina aromaticelor de Bihor. Filmul de prezentare full HD, construit din şapte segmente principale stă drept gaj a ceea ce veţi putea urmări în videoclipul de mai jos. Pe scurt, în afară de strategii de marketing, poziţionare corectă pe piaţă, consultanţă, fotografie de produs, concept și design etc., noi vă stăm în continuare (... și în 2016) la dispoziţie pentru orice idee - trăsnită, serioasă sau idilică - de film de prezentare a afacerii, sau a companiei care vrea să se poziționeze diferit pe piață. Şi nu uitaţi, numai cel care nu încearcă nu ştie ce înseamnă, la final, succesul...