Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Totul pentru gust! Cu real,-

Aventuri la înălțime cu Astoria Grand Hotel
14 iulie 2014
Website Ingenius Expert
11 septembrie 2014
Sterge filtre (Arată toate)

Totul pentru gust! Cu real,-

"Totul pentru Gust", un tip unic de evenimente gourmet cu tematică, iniţiat de Hypermarket REAL, propunea în 2014 o călătorie senzorială în lumea vinurilor de soi şi a bucătăriei gourmet și o experiență unică, până atunci, experimentată în rândul marilor lanțuri de magazine.

Ei bine, real,- Hypermagazine a “riscat” și a scos pe piață un altfel de produs în dublu exemplar: "Totul pentru Gust” și "Real Wine Boutique". Două evenimente organizate în incinta hipermarketului, în sectorul dedicat colecțiilor speciale de vinuri, unde invitații aveau să ia partea la un experiment live (asemănător unei cine la restaurant) în cadrul căruia mâncarea și degustarea de vinuri de cea mai bună calitate devin o experiență senzorială și informativă cu totul aparte, sub bagheta unor chefi bucătari și a unor somelieri renumiți.

Și au reușit, deoarece fiecare eveniment organizat de Hypermarketurile real,- a avut succes și s-a cerut reiterat.

West Zebra este agenția care s-a ocupat de partea de concept și promovare a evenimentelor "Totul pentru Gust" și " Real Wine Boutique".

Aveți și o mostră din savoarea unui eveniment deosebit: