Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Aventura K9…

Campania națională 360 Cita, România
28 martie 2014
Campania prețurilor dulci.
23 aprilie 2014
Sterge filtre (Arată toate)

Aventura K9…

Aventura AutoK9 și primăvara lui 2014 au fost super cool! Iar pentru noi a însemnat și o campanie cu un concurs pe masură, care au atras atenția fanilor clientului nostru, AutoK9, dar și mulți pasionați ai cailor putere pe patru roți și a mașinilor care, evident, fac parte din familie.

Pornind de la ideea că aventurile sunt făcute să fie împărtăşite, echipa AutoK9 (susţinută de West Zebra) a hotărât să ia pulsul proprietarilor de maşini. Şi a lansat campania AutoK9 cu premii şi poveşti.

Regula jocului a fost că fiecare participant să posteze o fotografie cu a să maşină, să povestească aventură (le) prin care trec împreună şi să primească cât mai multe like-uri din partea prietenilor şi fanilor pe pagina de FB a AutoK9. La această categorie au fost fost aleşi câştigătorii de pe locurile I şi II.

Totodată, a fost şi o extragere aleatorie pentru locul III, unde au fost oferite trei premii. Din această campanie nu au lipsit nici surprizele… :) Am urmărit cu interes graficul de înscrieri şi am parcurs cele mai interesante destăinuiri, pentru a vedea ce loc ocupă maşinile în viaţă participanţilor. Citind fiecare poveste înscrisă în concurs ne-am dat seama de nişte lucruri mari – pentru participanţi maşina e mai mult decât o maşină, că românii au umor, sunt şi serioşi, că sunt pasionaţi de tot felul de bolizi şi – mai mult decât atât – că le iubesc cu patos. Iar cum dragostea e oarbă şi pasiunea mare, omul ar face multe pentru EA, maşina. Aşa că au nimerit tocmai bine pe pagina de facebook la provocarea Auto K9. Noi am selectat dintre poveştile împărtăşite de participanţi, cele câştigătoare şi am încercat să facem un scurt rezumat al aventurilor pe patru roţi… :)

Cu 1.237 de like-uri, Rapid Portugal şi-a adjudecat Locul I. Rapid Portugal – este un Brotac nebun care, la prima vedere, pare un aventurier din alte epoci. Se pare însă că e un suflet tânăr şi modern şi că, la 44 de ani, vrea să facă încă multe lucruri. Iar dragostea dintre Broscuţa Portugal şi Gabriel Petcu – proprietarul şi partenerul ei de drum şi aventuri – este foarte puternică, după cum o spune chiar el.


Povestea lor e una cu... dragoste la prima vedere care durează de 6 ani. “A trebuit să o am, primul propietar al maşinii de la ieşirea din fabrică s-a despărţit cu greu de ea. De atunci am investit toate economiile mele în ea, e un “big boy toy”, cum îmi place să îi spun. Soţia mea e deja cu fire de păr alb de la ea, da Broscuţa asta e că o amantă pentru mine, îmi consum timpul şi banii cu ea. În loc de o bere cu prietenii prefer să iau un set nou de bujii. Când am văzut concursul vostru am zis că asta e şansa mea de a beneficia de o vopsire că la carte”, spune acesta. Gabriel îşi vrea maşina vopsită K9 :) pentru că ultima intervenţie de acest gen a fost un eşec total: “… eu am dat-o la un atelier pentru vopsitorie, atelier unde şi-au bătut joc de meseria de vopsitor. A ieşit coajă de portocală şi scursă unde nu era coajă. Oribil, ţinând cont că a fost demontată toată, chedere noi, tapiţerie nouă, etc. Rezultatul a fost aşa de catastrofal că a trebuit să o colantez. Nu mai am resurse finaciare să o vopsesc din nou şi îmi e frică de un nou eşec.

De aceea cred că asta e şansa Broscuţei mele de a ieşi, la venerabila vârstă de 44 de ani, cu capul sus pe stradă şi de a atrage privirile şi respectul maşinilor noi. În plus este şi o provocare pentru atelier, o maşină clasică are personalitate şi nu poate fi vopsită decât de cineva care lucrează cu pasiune. Aştept cu drag voturile dumneavoastră şi să ne vedem pe stradă la volanul bijuteriilor noastre pe patru roţi!” Iată că povestea Broscuței și a lui Gabi a strâns voturile necesare pentru cea mai înaltă poziţie. Noi îi felicitam și le urăm drum bun și aventuri frumoase! portugal1

loc 2Locul II în concurs a fost adjudecat de Victori Conaru şi a sa maşină, cu 1195 de voturi. Marea sa aventură s-a consumat în această iarnă când şi-a testat curajul, dar şi puterea şi loialitatea maşinii pe un drum înzăpezit. ”Cea mai mare aventură a fost iarna asta, când am plecat singur la drum”, spune acesta. Cu riscurile de rigoare, cei doi au ajuns cu bine acasă. Iată că maşina îţi poate fi prieten de nădejde în cele mai grele condiţii meteo. Noi îl felicităm şi pe Victori.

Pentru Locul III au fost trei participanti: ZuZu Alexandru – spune că aventura lui durează de 4 ani și că nu se va termina prea curând; Căpitan Marian – este convins că o construcţie a unei maşini nu se termină niciodată! Şi tocmai aici e frumuseţea; Daniel Ioan Gălbinisteanu – spune că în privinţa relaţiei sale cu maşina, o aventură propriu zisă nu există, ci doar “anumiţi factori externi/naturali”, care i-au exfoliat lacul pe capotă şi plafon. Și că, de la o dungă cât un deget “, acum e de două palme :( Locurile III au fost adjudecate prin tragere la sorti.
 Iar pentru că acest concurs a atras multe povești cu aventuri si a generat un grad de implicare crescut din partea comunității de fani AutoK9, organizatorii au acordat încă doua premii: unul de consolare și altul, premiul juriului.

Premiul de consolare a ajuns la Tudor Papazoglu și la a lui Broscuță roșie. Povestea lui e cam asa: “Prima Broscuță cu care am mers era rosie. O conducea proful meu de sport din generală și m-am plimbat cu ea de câteva ori. Au trecut de atunci câțiva ani buni, m-am îndrăgostit de parașutism, mi-am cumparat motor, m-am luat cu altele. La un moment dat mi-am amintit de Broscuță și am început să-mi caut una a mea. Am văzut-o pe net la cineva pe cea din imagine; o căutam deja de cinci ani. Am găsit-o anul trecut abandonată într-o curte, nu mai fusese pornită din 2000. Un Volkswagen Kafer roșu, fabricat în 1972, exact ca cea a profului de sport. Bonus: Broscuța mea este decapotabilă :). Trebuie sa o am, mi-am zis. M-am consultat cu prietena. „Ești nebun? Ce să faci cu ea, nu vezi că e distrusă?“ M-am consultat cu câțiva amici apropiați: „N-ai ce face cu banii, prietene?!“ Singurul care mă putea salva era mecanicul. „Chiar nu merită! Te-ar costa prea mult să o pui pe roți“ Așa sunt eu, când toata lumea e împotrivă înseamnă ca merită să fac cum cred. După două săptămâni în care toți mi-au spus să mă potolesc, în care n-am putut să dorm și am visat numai Broscuțe, am cumpărat-o. Am dus-o acasă în august 2013. De atunci și până acum am reușit să strâng mai toate piesele de care are nevoie. Îmi doresc foarte tare ca în august, la un an de cand am salvat-o, să o scot la plimbare. :)

Premiul juriului a fost acordat lui Radu Tudoroiu – care a ales să facă mai mult decât plimbări cool prin oraş şi show-uri extreme pe terenurile accidentate cu al său NoLux.

Ei bine, unele maşini ştiu de la proprietarii lor că aspectul umanitar e important şi poate să facă parte din viaţa noastră de zi cu zi. Noi nu putem decât să apreciem şi să felicităm o astfel de atitudine. Povestea lor este o aventură în sine care aduce zâmbete şi bucurie: “Din 2007 de fiecare Paşte/Crăciun strângem fonduri şi organizăm acţiuni umanitare în zone în care se poate ajunge numai cu maşini de teren. Anii de mers prin noroi şi zgârieturile de la crengi şi-au lăsat amprenta asupra vopselei. Câte o creangă, câte o zgârietură înspre o casă în vârf de munte, s-au adunat. Şi pentru că a cărat atâţia kilometri kerosen şi conserve şi saci cu ajutoare, merită şi NoLux-ul o vopsea nouă, ca premiu.”

Și aventurile continuă…

Fiecare poveste, proprietar și mașină din acest concurs merită felicitările noastre.

Iată lista oficială a câştigătorilor campaniei: “Aventurile sunt făcute să fie împărtăşite”: Premiul 1: Vopsit auto integral (valoare 1500 euro): Rapid Portugal – Gabriel Petcu

Premiul 2: Polish integral, igienizare sistem climatizare și revizie completă (valoare 500 euro): - Victori Conaru

3x Premiul 3: Pregătire de vacanță și revizie completă (valoare 150 euro):

  • Diagnosticare computerizată
  • Verificare lichide
  • Verificare direcție, tren de rulare și geometrie
  • Verificare sisteme de frânare
  • Verificare climatizare
  • Verificare sistem de iluminat
  • Schimb ulei și filtre

ZuZu Alexandru Căpitan Marian Daniel Ioan Gălbinișteanu Premii Speciale Organizatorii au hotărât să acorde două premii speciale, următorilor participanti: Premiul de consolare: Voucher vopsitorie (valoare 400 eur) - Tudor Papazoglu. Premiul juriului: Voucher lucrări mecanice (valoare 200 eur)
 - Radu Tudoroiu. Mulțumim participanților (și cârcotașilor) și vă așteptăm la următorul concurs marca AutoK9.