Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Agriro fresh – spot video

Leofex caută Shoe Testeri
2 martie 2013
Hotel Astoria, Oradea – Ședință foto
4 septembrie 2013
Sterge filtre (Arată toate)

Agriro fresh – spot video

Azi, mirodeniile și salatele AGRIRO fac parte din viața ta.

Atunci când lumea își schimbă prioritățile dictează și noile trenduri în materie de... orice. Un moment exploziv a însemnat repoziționarea mâncării în farfurie, în pachetul zilnic pentru școală sau job și, introducerea culorilor crude, în cantitate semnificativă, în meniul obișnuit. Culoarea crudă înseamnă în cazul nostru mirodeniile și legumele proaspete de la Agriro.

Agriro era un brand care putea crește într-un an cât altele în 7. Și așa a fost.

Clientul a fost conștient că piața de profil va exploda, iar în 2012 – 2014 a investit în capitalul de imagine și a redat verdețurilor și mirodeniilor rostul primordial, acela de a îmbogăți gustul mâncării pe cale naturală.

Acasă, cu prietenii, în pauza de masă, sau în momentele libere, AGRIRO a devenit parte din rutina zilnică a majorității, o rutină sănătoasă și gustoasă. Începea era salatelor proaspete, frumos ambalate, accesibile tuturor, gata de pus în bolul de salată direct de pe raftul hipermarketului.

Pentru a putea oferi un astfel de produs, Agriro și-a extins și modernizat grădina de legume și solariile care produc cantități importante de plante naturale.

Spotul video realizat pentru Agriro descrie momentul în care salatele AGRIRO au devenit parte din meniul zilnic al românilor, nu doar al vedetelor.