Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

West Zebra

Advertising care funcționează


Facem parte dintre agențiile de marketing digital
și măsurăm rezultatele fiecărei campanii.


Întotdeauna am apreciat spiritul antreprenorial ca fiind motorul dezvoltării economice, iar notiţele "mai repede, mai mult, mai bine decât competiţia" sunt, zi de zi, pe agenda de business de azi. Suntem în advertising pentru a face bani pentru clienţii noştri şi, implicit, pentru noi. Asta înseamnă depăşirea concurenţei atât la raft, cât şi în mintea consumatorului.

În decursul ultimilor patru ani am perfecţionat această filozofie într-o tehnică practică, pentru a ne ajuta clienţii să aplice şi să dezvolte cu uşurinţă ideile şi conceptele, pe care singuri le-au stabilit.

Horațiu Cosma

Founder & Managing Director.
Suntem un grup de navigatori, specializați în branding, comunicații strategice, social media și guerilla marketing, care crede în energia creativă și în etica muncii eficiente. Dezvoltăm cu profesionalism campanii de comunicare, sau evenimente de top, iar dacă sunteți în căutarea unui partener care înțelege comunicațiile dincolo de superficial și temporal am vrea să spunem: ”Încântați de cunoștință!”

Gabriel Porfire

Cofounder & Art Director
În decursul timpului am avut ocazia să lucrez cu branduri naţionale şi internaţionale, precum: Procter&Gamble, BMW Magazin, Proges, Leonardo, Samsonite.
Veteran în diferite industrii: materiale de construcţii, healthcare, fashion şi consumer goods.

Ionuț Vese

UI & UX Developer, online marketer
Lumea evoluează. La fel și brandurile care azi, fac parte din viața noastră cotidiană.
Mi-am început cariera ca și media director, dar între timp piața a cerut dezvoltare și pliere pe nevoile actuale. Și cum internetul a “mușcat” din ce în ce mai mult din bugetele tv și oudoor, nevoia de oameni care să înțeleagă ambele medii a fost din ce în ce mai mare. Cu toate astea, online-ul a fost și mai atractiv pentru mine, iar înțelegerea și "dresarea" pixelului a devenit preocuparea mea.

Laura Voicu

Marketing, jurnalism, PR, copywrite & content creator.
Un CV cu 14 ani de activitate, experiențe profesionale intense și o poftă nebună de viață. După ani de căutări am găsit echipa care mă întregește și mă provoacă zi de zi să îmi depășesc zona de confort pe care o apreciem atât de mult, dar și barierele profesional/emoționale - doar suntem oameni, nu?
Principii - Fără valoarea personală nu ne putem crește valoarea profesională.
Ador ceea ce fac, deși nu am renunțat la o carieră de succes într-o companie multinațională și un salariu de vis, pentru un hobby, sau pentru ceva care să mă îmbogățească peste noapte. Vreau să fiu însă unul dintre oamenii WEST ZEBRA care ridică compania în topul agențiilor de advertising național. Și sunt convinsă că într-o zi ne vom duela cu marii publicitari de azi, pe huge campaigns.
Nimic greu...

Alexandru Bala

Graphic Designer
Tânăr și entuziast. Deși novice, am reusit să arăt că pasiunea face cât 5 ani de muncă fără chef. Am reușit să mă integrez într-o echipă care, după părerea mea, definește cuvântul în sine.

Clienții West Zebra

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net